Jeg tilbyder

Ydelser hos Amandas Hundeklip

Herunder finder du en en række ting du bør læse og overveje, inden dit besøg hos mig.

Inden du kommer

Her kommer en lille tjekliste som kan være god at kigge igennem inden du kommer i salonen.

  • Husk at lade hunden tisse af inden, det er så svært at stå stille og koncentrere sig hvis man skal tisse.
  • Overvej hvad du godt kunne tænke dig der skal ske, tag gerne billeder med, men husk at det også skal kunne lade sig gøre.
  • Bestil gerne ekstra tid, hvis du ved din hund er nervøs eller kan være aggressiv. Jeg vil helst give hunden så god en oplevelse som muligt, og det kan godt kræve lidt ekstra tid til at blive tryg.
  • Skriv gerne når du booker hvis hunden (eller du) har nogle allergier jeg skal tage hensyn til. (Jeg har både allergivenlige, godbider, shampoo og foder)
  • Hvis du gerne vil beholde hundens pels lang, så husk også at bestille ekstra tid, hvis den har lidt filter i pelsen. Ellers kan det være svært at nå, og jeg kan blive nød til at klippe filter væk. (Er hunden meget filtret, så tager vi sammen en vurdering af om det kan børstes ud, eller om det er bedre for hunden at vi klipper det af.)
  • Hunde med lopper vil jeg helst ikke have ind, og finder jeg nogle i har overset, så koster det 300,- da jeg så må flytte den næste hund, fordi alt mit udstyr skal rengøres så jeg ikke risikere af give dem videre til den næste hund der kommer.
  • Tæver i løbetid, skal helst vente til de er ovre det. Har du bestilt tid, så ring, så finder vi en ny tid til hende så snart hun er ovre det igen. Det er fordi løbetid gør hundene mere følsomme, og forstyrre andre hunde i salonen. Kommer hunden i løb, uden du har opdaget det, så koster det 100,- i rengørings gebyr.
  • Aften (efter kl 18.00) og weekend tider har en lille merpris på 20,- i timen
  • Husk at sætte tiden af i kalenderen, det tager som regel mellem 1 time og 3 timer når du har afleveret hunden i salonen. Jeg giver altid et estimeret afhentnings tidspunkt når du aflevere, og holder dig opdateret hvis det ændre sig undervejs. Vær søde at overholde tiderne da det ellers går ud over den næste hund der kommer. Er du mere en 15 min forsinket, så kommer der et pasnings tillæg på 100,-
  • Bliver du forhindret i at komme, eller bliver hunden syg, så kan du gratis afbestille op til 24 timer før din tid. Ved senere afbestilling koster det 50% af beløbet, da jeg så ikke har mulighed for at give tiden til en anden. Ved udeblivelse uden besked, skal det fulde beløb betales før der kan bookes ny tid.

Her kan du læse mere om, de enkelte services jeg tilbyder i salonen. Hvis du har nogle spørgsmål, eller der er noget du ikke finder svar på her, så tag endelig kontakt, så skal jeg nok gøre alt hvad jeg kan for at hjælpe dig.

De forskellige services

Når du bestiller kan du vælge mellem småklip, hvalp og træning, eller vælge den specifikke race du har. Herunder kommer der så de forskellige valgmuligheder der passer til hunden. Har du en blandning, så er der mulighed for at vælge enten (doodler og andre puddelblandinger) eller hvis du ikke finder din race på listen kan du gå helt ned under race listen og vælge den type hund du har.  Du må meget gerne ringe eller skrive, så opretter jeg din race på listen, så det er nemmere fremover.

 

SMÅ KLIP

Her kan du blandt andet bestille kloklip, ansigts klip, poteklip eller bortklip af små filterknuder.

Ved småklip er det vigtigt at hunden er ren og tør når den kommer.

 

HVALPE OG TRÆNING

Jeg tilbyder 3 step til hvalpe, under 6 måneder. Det er vigtigt at komme godt fra start, og det er aldrig for tidligt at komme til hundefrisør. Jeg tilbyder hvalpe træning; hunden kommer ind og får det første besøg i salonen, lidt lyde og lidt børsten og lidt leg. Småklip; vi klipper lidt omkring øjnene, poterne og bagdelen. Og Hvalpebad; hvalpen kommer i bad, bliver føntørret, og får klippet ansigt, poter og bagel. Det er for alle de hunde, men særligt de racer skal klippes fast igennem hele livet; fx Bichon Havanais, Coton de Tulear, Shih Tzu og alle Puddelblandinger.

Jeg tilbyder også hvalpe trim, til de racer der skal trimmes; Fx Cairn Terrier, Ruhåret Gravhund og West Higland White Terrier.

Kloklip træning og miljø træning til hunde i alle aldre.

Hvis din hund har haft en træls oplevelse før, eller bare bestemt ikke har lyst til at få klippet klør, så kan træning være en rigtig god måde at komme over det på. Jeg har rigtig gode erfaringer med hunde der tidligere har måtte bedøves for at få klippet klør, men som nu kan få dem klippet uden problemer.  Ring gerne, så tagger vi en snak om hvad jeg kan gøre for særligt din hund.

 

RACE LISTEN

Her finder du alle de mest almindelige racer, og de klipninger, trim eller bad og børst det passer til særligt din race.

BAD OG BØRST – Hunden kommer i bad med shampoo og balsam og bliver føntørret og børstet igennem. På racer med underuld børstes al den løse pels ud.

KORTKLIP OG BAD – Hunden kommer i bad med shampoo, og bliver føntørret. Pelsen klippes kort, (op til 9,5mm). Ansigt, øre og hale kan sagtens være længere forudsat at de er filterfri, eller der er booket ekstra tid til filter udredning.

BAMSEKLIP OG BAD – Hunden klippes med saks og maskine og målet er runde og bløde former, med et sødt og blødt bamse udseende. Eller en klipning efter dine særlige ønsker mellem 1 cm op til 5 cm.
Hunden børstes igennem og bades med shampoo og balsam.
Bamseklip er normalt fra 1,5cm til 3cm lang pels på kroppen og ben. Ansigt og hale efter dit ønske.
OBS. skal hunden bamseklippes, kræver det at pelsen er filterfri (eller så godt som, enkelte filterknuder kan børstes ud).

HÅNDKLIP / UDSTILLINGSKLIP – Hunden håndklippes med saks, efter racens udstillings standard. Eller efter dine helt særlige ønsker. Det aftaler vi sammen når du kommer.
Hunden børstes og bades med en ekstra lækker shampoo og balsam. Under Føntørringen får den en serumkur, der giver ekstra fugt og næring til pelsen. Kloklip og ørerens er inkluderet.
Eventuelle elastikker og sløjfer er inkluderet. Vi slutter af med en valgfri cologne, så du får en silkeblød og velduftende hund med hjem.

RACEKLIP OG BAD – Hunden børstes igennem og kommer af med al den løse underuld. Bades med shampoo og balsam, og føntørres. Herefter klippes den til efter race standarden.

SPORTSKLIP – Hunden kommer i bad med shampoo, og føntørres. Underulden på ryggen børstes ud og poter, øre, faner og bryst klippes til.

TRIM RACESTANDARD – Hunden børstes og trimmes med fingerkraft, efter racens standard (medmindre andet aftales.)

TRIM VEDLIGEHOLD –  Hunden trimmes hvor den trænger mest. Vi holder pelsen pæn mellem fuld trim, denne service er kun hvis du har fået hunden trimmet indenfor de sidste 2 måneder, og der er ingen garanti for at vi når at trimme hele hunden, men jeg gør hvad jeg kan.

Book tid hos Amandas Hundeklip i dag

Har din bedste ven brug for en ny frisure, eller bare en kærlig hånd, så tøv ikke med at bestille en tid.

Det er aldrig for tidligt, eller for sent, så uanset om du lige har hentet din lille ny hvalp, eller du har en ældre hund der aldrig har været til frisør før. 

Du er altid velkommen til at ringe, sende en sms eller mail, hvis du har spørgsmål.